Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dont Know What To Do English Lyrics

Dont Know What To Do English Lyrics. I’m comfortable alone i’m just like that on a pretty day like this. Translation of 'don’t know what to do' by blackpink (블랙핑크 ) from english, korean to english deutsch english español français hungarian italiano nederlands polski português.

BLACKPINK Don't Know What To Do [English Lyrics] YouTube
BLACKPINK Don't Know What To Do [English Lyrics] YouTube from www.youtube.com

Don’t know what to do. Don’t know what to do i don’t know what to do without you yeah hey hey i don’t know what to do without you yeah hey hey i don’t know what to do without you you. Can someone stop time for a bit.

Don’t Know What To Do Without You I Wonder If My Feelings Will Be Shown In The Mirror The Lips I’ve Drawn Are Blue.


I don’t know what to do without you, you, you. I tried to laugh it off awkwardly. Can someone stop time for a bit.

Don’t Know What To Do.


~ i’m left alone back in the same old place ~ memories of you painted blue ~by popular request, here’s blackpink’s “don’t know what to do” english karaoke! Don’t know what to do don’t know what to do without you don’t know what to do without you don’t know what to do without you you know i don’t know what to do don’t know what to do. Don’t know what to do.

Translation Of 'Don’t Know What To Do' By Blackpink (블랙핑크 ) From English, Korean To English Deutsch English Español Français Hungarian Italiano Nederlands Polski Português.


I feel like a big mistake just happened. I’m comfortable alone i’m just like that on a pretty day like this. Don’t know what to do i don’t know what to do without you yeah hey hey i don’t know what to do without you yeah hey hey i don’t know what to do without you you.

Don’t Know What To Do Without You I Wonder If My Feelings Will Be Shown In The Mirror The Lips I’ve Drawn Are Blue I’m Comfortable Alone I’m Just Like That On A Pretty Day Like This.


Post a Comment for "Dont Know What To Do English Lyrics"